SİİRT / ERUH - Bozatlı İlkokulu

Bozatlı İlkokulu

Bozatlı Köyü Yol Üzeri No1 Eruh/Siirt
Vizyon
Milli eğitim ve öğretim ilkeleri doğrultusunda, eldeki imkanları en iyi şekilde değerlendirerek okulumuzdaki eğitim düzeyini yükseltmek,dünyayı tanıyan, başkalarının haklarına saygı gösteren, sağlıklı yaşayan, çevre bilinci gelişmiş, değişime açık, kendisine ve başkalarına karşı dürüst olabilen, yaşama ve insanlara sevgi ve umutla bakan, kendini geliştirmiş topluma hizmet veren bireyler yetiştirmek.
Misyon
Bilgiye ulaşma yollarını gösteren ve edindiği bilgileri etkin bir biçimde kullanabilmeyi öğreten, öğrenci odaklı, nitelikli bir eğitim vermek.Soru sormaktan çekinmeyen, aklını kullanan, düşleyen ,düşünen, milli değerlerine sahip çıkan,ülkesini seven, iyi ahlaklı, disiplinli,çalışkan,kendini sürekli geliştiren bireyler yetiştirmek .
Soba ile(Yakacak olarak odun kullanılıyor.)...
Uydu İnternet (VSAT)
Ulaşım
Okulumuza ulaşım özel araçla Eruh´tan sağlanmaktadır. Ulaşım süresi 30-40 dakika arasındadır.Ayrıca köyde de boş evlerde ikamet etmek mümkündür. Köyümüzden Pazar günü hariç her gün il merkezine dolmuş vardır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Köy giriş yolu üzerinde yer almaktadır.Bağlı olduğu Eruh İlçesine 27 Km ve Siirt İl Merkezine 67 Kilometre Uzaklıktadır.